Recenzje
Ann Polska Noc Kabaretowa 2019 Kielce (11.05.2019 20:00)

Super "show". Śmiech do łez.

  • 12.05.2019 11:05
  • |
Toledo Polska Noc Kabaretowa 2019 Kielce (11.05.2019 20:00)

Super zabawa.Polecam

  • 12.05.2019 11:05
  • |
AnkaFranka Sylwia Grzeszczak - TEN TOUR Opole (11.05.2019 19:30)

Było super!

  • 12.05.2019 11:00
  • |
Jacek Polska Noc Kabaretowa 2019 Kielce (11.05.2019 20:00)

Organizator nie po pisał się.Wykupiliśmy bilety super vip które jednak trochę kosztują.Przed występem obsługa była miła i uprzejma,ale po zakończeniu spektaklu problemy z możliwością opuszczenia Kadzielni.Kogo chcieli wypuszczali bramkami od strony sceny,a my mimo ,że mieliśmy zaparkowany samochód na parkingu Kadzielni nie zostaliśmy wypuszczeni bramką od strony sceny.Jest to problem dla osób starszych wspiąć się po schodach kilkadziesiąt metrów i tak nie powinno być.

  • 12.05.2019 10:48
  • |
Serek Polska Noc Kabaretowa 2019 Kielce (11.05.2019 20:00)

Fantastyczny wieczór

  • 12.05.2019 10:22
  • |
Danusia Polska Noc Kabaretowa 2019 Kielce (11.05.2019 20:00)

Super zabawa niesamowita atmosfera. Polecam

  • 12.05.2019 10:20
  • |
Piotrek Polska Noc Kabaretowa 2019 Kielce (11.05.2019 20:00)

Bylo super! Z żona smialismy sie caly czas, polecamy kabarety na zywo :)

  • 12.05.2019 09:56
  • |
ML Sławomir - Juwenalia PWSZ Nysa (10.05.2019 20:00)

BYŁO SUPER

  • 12.05.2019 09:53
  • |
kasiag515 Sylwia Grzeszczak - TEN TOUR Opole (11.05.2019 19:30)

Cudowny koncert ;) Z przytupem :D

  • 12.05.2019 09:37
  • |
jarek244 Polska Noc Kabaretowa 2019 Kielce (11.05.2019 20:00)

Świetne show, masaż brzucha przez cały czas trwania kabaretonie. Warto pójść

  • 12.05.2019 09:32
  • |
Ola Polska Noc Kabaretowa 2019 Kielce (11.05.2019 20:00)

Super wieczór! Polecam gorąco

  • 12.05.2019 09:31
  • |
Małgorzata Polska Noc Kabaretowa 2019 Kielce (11.05.2019 20:00)

Było super zabawnie!

  • 12.05.2019 09:21
  • |
ading Polska Noc Kabaretowa 2019 Opole (10.05.2019 20:00)

Bylo rewelacyjnie

  • 12.05.2019 09:16
  • |
Edyta Polska Noc Kabaretowa 2019 Kielce (11.05.2019 20:00)

Super polecam!

  • 12.05.2019 09:14
  • |
Monika Polska Noc Kabaretowa 2019 Kielce (11.05.2019 20:00)

Na nocy kabaretowej byliśmy już po raz 3 i kolejny raz się nie zawiedliśmy, dodatkowo niedoświadczonym przypominam przynieście kocyki.

  • 12.05.2019 09:13
  • |
Wojciu Polska Noc Kabaretowa 2019 Kielce (11.05.2019 20:00)

ubawilem sie do łez, chociaz kabaret K2 byl słaby

  • 12.05.2019 09:11
  • |
chudini Polska Noc Kabaretowa 2019 Kielce (11.05.2019 20:00)

Super sprawa. Świetny amfiteatr i super miejsce. Na pewno tam wrócę. Gorąco polecam. Kabarety genialne ;-)

  • 12.05.2019 09:06
  • |
Nadia Polska Noc Kabaretowa 2019 Kielce (11.05.2019 20:00)

Witam,było mega bardzo poytywnie polecam wszystkim.

  • 12.05.2019 08:58
  • |
Marta_85 Sylwia Grzeszczak - TEN TOUR Płock (10.05.2019 19:30)

Super koncert

  • 12.05.2019 08:25
  • |
Kris 77 Polska Noc Kabaretowa 2019 Kielce (11.05.2019 20:00)

Loża 5/ rząd 2. Widać było tylko plecy poprzednika. Dostawką krzeseł to pomyłka. Sam koncert OK.

  • 12.05.2019 08:24
  • |
Marcin Krawczyk Polska Noc Kabaretowa 2019 Kielce (11.05.2019 20:00)

Jak zwykle mega impreza

  • 12.05.2019 08:18
  • |
Jaromir Polska Noc Kabaretowa 2019 Kielce (11.05.2019 20:00)

Było super.

  • 12.05.2019 08:07
  • |
Tomek radlin Polska Noc Kabaretowa 2019 Kielce (11.05.2019 20:00)

Super warto było przyjsc relks gwarantowany

  • 12.05.2019 08:03
  • |
maripaw 68 Sylwia Grzeszczak - TEN TOUR Opole (11.05.2019 19:30)

Koncert rewelacja, ale trochę uwag do obsługi - zdarzały się pijane i chamskie osoby tuż obok panów z ochrony, którzy nie reagowali na ich zachowanie. Miało to miejsce w przejściach tuż pod sceną. Patrzeć na to z dzieckiem - trochę słabo...

  • 12.05.2019 08:02
  • |
AndrzejS Polska Noc Kabaretowa 2019 Kielce (11.05.2019 20:00)

Super impreza. Każdemu polecam.

  • 12.05.2019 07:56
  • |
Justin97 Polska Noc Kabaretowa 2019 Kielce (11.05.2019 20:00)

Było super śmiesznie

  • 12.05.2019 01:57
  • |
Kasia Polska Noc Kabaretowa 2019 Kielce (11.05.2019 20:00)

Było super. Na żywo to nie to samo co w tv.

  • 12.05.2019 01:57
  • |
63 Polska Noc Kabaretowa 2019 Kielce (11.05.2019 20:00)

Super spędzony czas i świetna zabawa

  • 12.05.2019 01:26
  • |
Buli Polska Noc Kabaretowa 2019 Kielce (11.05.2019 20:00)

Super zabawa

  • 12.05.2019 01:10
  • |
gagam Polska Noc Kabaretowa 2019 Kielce (11.05.2019 20:00)

Świetnie

  • 12.05.2019 01:06
  • |
Grzegorz Polska Noc Kabaretowa 2019 Kielce (11.05.2019 20:00)

Było super

  • 12.05.2019 00:58
  • |
Katechabcia Polska Noc Kabaretowa 2019 Kielce (11.05.2019 20:00)

Wspaniałe się bawiłam

  • 12.05.2019 00:31
  • |
Fala Polska Noc Kabaretowa 2019 Kielce (11.05.2019 20:00)

Super, zaje*biście fajnie.

  • 12.05.2019 00:12
  • |
Marta Polska Noc Kabaretowa 2019 Kielce (11.05.2019 20:00)

Polecam wszystkim którzy jeszcze nie byli. Po prostu super!!!

  • 12.05.2019 00:03
  • |
Monika Polska Noc Kabaretowa 2019 Kielce (11.05.2019 20:00)

Świetna zabawa i atmosfera

  • 12.05.2019 00:01
  • |
Tom Polska Noc Kabaretowa 2019 Kielce (11.05.2019 20:00)

Rewelacja

  • 11.05.2019 23:54
  • |
MarYo Sylwia Grzeszczak - TEN TOUR Opole (11.05.2019 19:30)

Koncert petarda

  • 11.05.2019 23:39
  • |
Morris Sylwia Grzeszczak - TEN TOUR Opole (11.05.2019 19:30)

Rewelacja!

  • 11.05.2019 23:39
  • |
MIRIUSIA Polska Noc Kabaretowa 2019 Opole (10.05.2019 20:00)

Byłam pierwszy raz w życiu na kabaretach na żywo i nie żałuję. Napewno powtórzę to jeszcze w tym roku.

  • 11.05.2019 23:31
  • |
PAULINA I SYLWEK Sylwia Grzeszczak - TEN TOUR Płock (10.05.2019 19:30)

Super koncert :-*

  • 11.05.2019 23:22
  • |
Aga63 Sylwia Grzeszczak - TEN TOUR Opole (11.05.2019 19:30)

Super koncert, wielką gwiazda, przepiękny głos , jestem zachwycona

  • 11.05.2019 23:22
  • |
Mariusz Sylwia Grzeszczak - TEN TOUR Opole (11.05.2019 19:30)

Sylwia Grzeszczak jest sama w sobie mega recenzją. Trzeba przyjść i zobaczyć na własne oczy... Polecam serdecznie.

  • 11.05.2019 23:06
  • |
Tom@zi Sylwia Grzeszczak - TEN TOUR Opole (11.05.2019 19:30)

Mega przeżycie!

  • 11.05.2019 22:58
  • |
Basia Sylwia Grzeszczak - TEN TOUR Opole (11.05.2019 19:30)

Rewelacja chętnie to powtórzę

  • 11.05.2019 22:54
  • |
Kejt 123 Sylwia Grzeszczak - TEN TOUR Opole (11.05.2019 19:30)

Słabe zabawianie publiczności.

  • 11.05.2019 22:41
  • |
Iiiijjjjlll Sylwia Grzeszczak - TEN TOUR Opole (11.05.2019 19:30)

Wszystko było super

  • 11.05.2019 22:36
  • |
Krzychu Polska Noc Kabaretowa 2019 Opole (10.05.2019 20:00)

Było super. Polecam.

  • 11.05.2019 21:29
  • |
Tes Polska Noc Kabaretowa 2019 Opole (10.05.2019 20:00)

Super impreza takich więcej.

  • 11.05.2019 20:58
  • |
Agunia Polska Noc Kabaretowa 2019 Opole (10.05.2019 20:00)

Ubawiliśmy się na maksa pomimo że była to kolejna spędzona w tak doborowym towarzystwie Opolska Noc Kabaretowa a napewno nie ostatnia

  • 11.05.2019 20:52
  • |
Bebelno Kabaret Skeczów Męczących - 15 lecie kabaretu Włoszczowa (11.05.2019 17:00)

Super Najlepszy kabaret

  • 11.05.2019 20:32
  • |